Akwart Experience is leuk om je kinderfeestje te vieren! Dat kan woensdag- of vrijdagmiddag op één van de volgende tijdstippen: 12.15 - 13.30 - 15.30 - 16.15 uur. De kosten daarvoor zijn 135 euro. Daarvoor mogen:
– 10 personen (2 volwassenen en 8 kinderen) het museum bezoeken en
– is er 2 uur een aparte feestkamer gereserveerd waar kadootjes kunnen worden gegeven, speeches worden gehouden, taart kan worden gegeten etc.
– Gebak en/of taart mag je zelf meenemen, maar de rommel ruimen wij op. Indien gewenst, kunnen wij wel appeltaart van ‘de droom’ (www.bijdroom.nl) regelen.
– Drinken regelen wij. Let op: Er mag geen alcohol worden gedronken in het museum.
– We kunnen helaas geen friet, pizza, bittergarnituur en dergelijke aanbieden, maar een zakje chips staat uiteraard wel klaar. Eten en drinken mag alleen in de daarvoor gereserveerde feestkamer.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat kinderfeestjes bij ons het leukst zijn voor kinderen die zelf een telefoon of device hebben om foto's en filmpjes te maken. Kinderen die dat niet hebben, zien Akwart Experience al gauw als speeltuin en dat is niet wat we zijn. Het vraagt in zo'n geval ook veel van ouders om een dergelijk feestje te begeleiden. Niet iedereen wil en kan dat. Misschien is het dan beter om een andere keuze te maken en een jaartje te wachten met een bezoek aan Akwart Experience.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere feestjes te vieren bij Akwart Experience. Van vrijgezellenontbijtjes tot de verjaardag van oma.... veel is mogelijk en we denken graag mee! Prijs en tijd zijn afhankelijk van het aantal personen en beschikbaarheid.

Voor reserveringen van een kinderfeestje of voor overleg over andere feestjes: bel 0481-443002 of mail naar Akwart Experience: info@akwart.nl